Terug naar portfolio

Leersum

Honingraat

leersum-1_opt

Met de geplande uitbreiding van Albert Heijn wordt een aantal problemen tegelijk opgelost: het laden en lossen, het parkeren en geluidsoverlast. Eigenaar Klaas-Jan Koelewijn van AH Leersum is blij dat het gewijzigde bestemmingsplan is vastgesteld. Met extra parkeerplekken wordt de parkeernorm ruim gehaald en het laad- en losstation is goed bereikbaar voor vrachtwagens door middel van een sluisverbinding. De winkelwagentjes komen binnen te staan, wat geluidsoverlast voor de omwonenden vermindert.

De winkel wordt groter en zal in totaal 1.435 m2 beslaan. Dit betekent dat het assortiment met 4.000 producten kan worden uitgebreid. Verder komt er een ruimere plek om koffie te drinken met een krantje en een klantentoilet. Alle veranderingen zullen op een zo natuurlijk mogelijke wijze worden afgewerkt. Langs de parkeerplekken komen gepotdekselde schuttingen en het dak van de aanbouw wordt met sedum bedekt. Naar verwachting wordt het plan in 2019 uitgevoerd.Interveni B.V., Amsterdamsestraatweg 39a, 3744 MA Baarn